Město v těchto dnech rozesílá složenky za odpad a psy

Ilustrační foto | Zdroj: Pixmac
Ilustrační foto | Zdroj: Pixmac

V těchto dnech jsou do všech domácností v Hradci Králové doručovány poštovní poukázky na místní poplatek ze psů a komunální odpad.

Tisková mluvčí magistrátu města Hradec Králové Magdalena Vlčková upozorňuje, že k jejich bezproblémovému doručení je třeba, aby občané měli řádně označeny poštovní schránky jmenovkou. Důležité je rovněž správné označení domu číslem popisným a orientačním.

Složenky budou postupně doručovány až do 31. března 2013.

Nejlepší možností úhrady je platba převodem na účet Magistrátu města Hradec Králové vedený u Komerční banky. Číslo účtu a variabilní symbol jsou uvedeny na složenkách.

Splatnost obou poplatků je stanovena na 25. duben 2013. Mluvčí města ještě doplnila, že sazby poplatků se nezměnily, zůstávají stejné jako v roce minulém.

O jejich výši jsme informovali v článku Za popelnice a psy zaplatíme stejně i v příštím roce

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Část odpadkových košů v ulicích Hradce bude na tříděný odpad

Hradec Králové chce vyzkoušet třídění přímo do odpadkových košů. S novinkou se začnou setkávat Hradečané například v parcích a na dalších místech města. Z nich se odpadky dosud netřídí a končí na skládce. První koše na třídění jsou v ulici U Labe. Teď je chce město vyzkoušet…
Čtěte více

Poplatky za odpady půjdou od příštího roku v Hradci nahoru

Inflace i zvyšování kvality služeb v rámci nakládání s odpady stojí za navrhovaným zvýšením ceny poplatků za odpady v Hradci Králové. Od nového roku by občané města měli v základní sazbě platit 800 korun, i nadále zůstanou slevy pro děti i seniory, kteří budou platit polovinu,…
Čtěte více

S větším počtem návštěvníků v hradeckých lesích roste i množství odpadků

V době vládních omezení tráví většina lidí volný čas v přírodě. Ovšem nárůst pohybu obyvatel znamená pro Městské lesy Hradec Králové také větší množství odpadků. Naštěstí končí většina v odpadkových koších, ale roušky a respirátory nejsou v lesích výjimkou, uvádí Český rozhlas…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme