Město chystá průzkum spokojenosti občanů

Město spolu s výzkumnou agenturou AUGUR Consulting s.r.o. budou v druhé polovině září zjišťovat názory občanů města a jejich spokojenost s životem ve městě. Školení tazatelé se budou dotazovat 1000 náhodně vybraných občanů. Všechna zjištěná data budou anonymně statisticky zpracována a bude zachována naprostá důvěrnost odpovědí.
Jak uvedla Lucie Šolínová z odboru strategie a rozvojových projektů města, vedení magistrátu chce tímto průzkumem identifikovat názory, postoje a potřeby obyvatel města. Výsledky výzkumu poslouží jako jeden z podkladů při rozhodování o konkrétních opatřeních vedoucích ke zkvalitnění života ve městě. V dotazníku budou vedle celkové spokojenosti obyvatel se životem ve městě sledovány např. tyto oblasti: služby, volný čas, kultura, sport, vzdělávání, zaměstnání, doprava, bezpečnost, životní prostředí a další.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
9.9.2005 12:56
Hooligan 49 (neregistrovaný)
Á jé...
Kolik průzkumů už v Hradci proběhlo a co se pak stalo??? Hradec si hraje s myšlenkami na Ulricha na sloupě, lávku přes Labe "odnikudnikam" apod. A co takhle nějaká průmyslová zóna - aby Hradec nebyl jenom městem služeb a mohl nabídnout i nová pracovní místa??? Od nepaměti se vždy porovnával Hradec a Pardubice - a ač jsem Hradečák, tak musím konstatovat, že nás Pardubice na celé čáře válcují...
12.9.2005 12:16
jája (neregistrovaný)
neví se to, zkoumá se to....
Vždyť data budou zpracována dle přání zadavatele. Názory a přání občanů budou přece za všech okolností až na posledním místě. Ti můžou sice dávat návrhy, ale dál jim po ničem nic není (i takovéto odpovědi se občanovi dostane od úředníků města). Tak nebuďte naivní - jen škoda těch peněz za výkum.Stačí jenom sečíst pochvalné a děkovné dopisy a dopisy žádající opravy či nápravy ze všech na magistrát došlých. Ale kdo že by to počítal??
14.9.2005 11:20
Jirka (neregistrovaný)
Prodej bytu
Pani radni se rozhodli, ze se budou prodavat byty. Ovsem to by nebylo spatne, ale zapomneli na jednu dulezitou vec....a tim jsou penize!!! Stale se opiraji o Evropskou unii a rikaji, ze cena musi byt takova a takova, ale ta palti pouze pro Druzstva a ne pro byty do Osobniho vlastnictvi. Jak muze byt stejna cena pro oba druhy vlastnictvi??? Copak Osobni vlastnictvi je podnikatelsky subjekt? Predpokladam, ze ne a to by si meli taky uvedomit nasi radni nez se stane, ze nekdo posle dopis do Bruselu.....kdyz se tim tak ohaneji na radnici.
P.S.
Kdo si udela ostudu....obycejni lide nebo nasi radni?
17.10.2005 12:42
jezek (neregistrovaný)
RE: Prodej bytu
Na jednu stranu máš možná pravdu, ale při koupi do osobního vlastnictví to musí koupit 100% obyvatel domu.S tím jsou někdy problémy, protože, pokud se tomu trochu věnuječ, tak jsou lidé stále masírováni, že nic kupovat nemusí a nic se pro ně nemění, budou mít regulované nájemné a pod.To stačí, aby někteří odmítli.Ano mohou v tom být i finanční otázky i přes přijatelnou cenu na to někteří nemají. Je škoda, že nevyužijí služeb Stavební spořitelny apod.A pokud si to už koupí ( já byl v první vlně) tak si musí všichni uvědomit, že tím to neskončilo, naopak všechno začíná- starat se o dům není žádná legrace, ale někdy docela fuška. To, ale také záleží na skutečnosti, jací lidé tam bydlí.Jinak jak družstvo, tak i osobní vlastnictví má své výhody a nevýhody-to už je ale jiná věc. Medvědí službu tady dělé především poslanec Křeček, který kolikrát mylně informuje a lidi mate.Takže na některé jeho rady pozor.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme