Magistrát vrátil hiphoperům kauci

Pořadatelé letní přehlídky Hip Hop Kemp dostanou od hradeckého magistrátu zpět kauci 600 tisíc korun. Tu museli složit před zahájením festivalu a měly z ní být kryty případné škody na majetku města, které by způsobili účastníci kempu.
Jak píše dnešní MF Dnes, fanoušci hiphopu ve městě velké škody nezpůsobili, organizátoři pak navíc všechny nedostatky na vlastní náklady odstranili. "Všechny poškozené věci byly na náklady organizátorů uvedeny do původního stavu. Celou kauci ve výši šesti set tisíc korun proto vrátíme pořadatelské agentuře. Ta před konáním kempu peníze složila na účet města," řekl deníku náměstek primátora Martin Soukup s tím, že podobný postup, tedy složení kauce, bude radnice požadovat patrně i v dalších letech.
Hip Hop Kemp se konal v areálu hradeckého letiště v polovině srpna. Na akci přijelo zhruba 16 tisíc lidí nejen z ČR, ale z celé Evropy. Organizátoři považují letošní ročník za úspěšný a hodlají v Hradci uspořádat i další hiphopové přehlídky. Proti není ani magistrát.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
18.11.2005 17:46
gadji (neregistrovaný)
reakce
nic víc než že se to čte ůplně krásně,za rok se snad objevím,zat

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme