Magistrát chystá rekonstrukci zimního stadionu

Hradecký zimní stadion pravděpodobně projde v nejbližších letech rozsáhlou rekonstrukcí. Jak píše MF Dnes, radní uvažují o kompletní opravě místního zimního stadionu. Podle odhadů by přišla nejméně na sto milionů korun.
"Některé části stadionu dožívají. Buď půjdeme cestou postupných zásahů, nebo provedeme celkovou rekonstrukci najednou,“ řekl deníku náměstek hradeckého primátora Josef Malíř. Stadion má nevyhovující šatny a chybí mu zázemí v podobě rehabilitačního či restauračního zařízení. Radní proto uvažují o dostavbě stadionu, která by měla zvýšit divácký komfort. Již příští rok přitom bude muset být vyměněn chladící systém a bude nutné provést některé stavební úpravy.
Rekonstrukce zhruba třicet let starého stadionu, který nyní slouží k zápasům prvoligového hokejového klubu HC Hradec Králové, by byla další velkou investicí do sportovních zařízení ve městě. Vedle rekonstrukce fotbalového stadionu má radnice v plánu postavit v areálu Sokola Třebeš moderní sportovní halu za padesát milionů korun.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme