Štítky: | obchod | Lidl |

Lidl u terminálu zavře na dva týdny, projde modernizací

Ilustrační foto
Ilustrační foto | autor: cs.wikimedia.org

Další z prodejen společnosti Lidl projde rekonstrukcí. v Hradci Králové v ulici Na Okrouhlíku na několik dnů zavírá. Interiér obchodu totiž projde modernizací. Budou zde použity prvky prodejen nové generace. Prodejna bude uzavřena do pátku 28. července. Zákazníci si budou moci opět nakoupit v sobotu 29. července. Budova prodejny vzhled nezmění, změní se pouze interiér, uvádí web HKCity.cz.

Při několikadenní přeměně prodejní plochy budou využity prvky nového konceptu, jež zákazníkům přinesou vzdušnější, čitelnější vzhled a příjemnější nakupování a zaměstnancům zjednoduší manipulaci s produkty a práci s údržbou.

„Tímto remodelingem chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

V Hradci v uplynulých měsících nejprve prošla modernizací prodejna na Brněnské, následovala pak ta u Stoleté, která se otevřela koncem června.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

PET láhve a plechovky půjde vrátit v určitých obchodech v Hradci

Hradečané se dočkají možnosti vracení PET lahví a hliníkových plechovek. Pilotní projekt připravuje hradecký magistrát ve spolupráci s řetězci Lidl a Kaufland. Mělo by se začít na přelomu září a října. Zákazníci budou moci vrátit jakékoliv nesešlápnuté PET lahve či plechovky,…
Čtěte více

Už pátý Lidl se začal stavět v Pilnáčkově ulici

Výstavba nové prodejny Lidl v Hradci Králové začala koncem května v Pilnáčkově ulici. Kolem staveniště je rozprostřen plot, na kterém kolemjdoucí na plakátech poznají budoucí podobu exteriéru prodejny i parkoviště. Je zde také uvedeno, že již pátá prodejna Lidl v Hradci má plán…
Čtěte více

Ikea v Hradci zatím nevyroste, ale míří sem prodejce nábytku Kika

Před lety Hradci Králové slibovala svou prodejnu společnost Ikea. Nábytek této firmy se však ve městě nikdy prodávat nezačal, Ikea později od svého záměru upustila. Nyní hodlá do krajského města rozšířit svou prodejní síť rakouský prodejce nábytku Kika. Kamennou prodejnu plánuje…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme