Letošní Truckfest se stane i oslavou Liazů

Několik novinek přináší letošní hradecký Truckfest. Tím nejvýznamnějším zpestřením bude podle jednoho z organizátorů akce Josefa Štefky fakt, že letošní Truckfest bude mimo jiné i oslavou české značky LIAZ. Největší setkání řidičů, majitelů a provozovatelů nákladních automobilů na území střední a východní Evropy Czech Truckfest se letos opět uskuteční od 9. do 11. září na letišti v Hradci Králové.
"S nápadem uspořádat v rámci našeho setkání LIAZ přišli sami fandové motorismu při našich internetových diskusích, nám se tento nápad zalíbil a pomůžeme mu na svět. Mnozí z nás si jistě vzpomenou třeba na svoje šoférské začátky a někteří i na dlouholetou řidičskou praxi s touto dříve téměř výhradní značkou, navíc české výroby," uvedl Štefka.
Organizátoři podle něj samozřejmě přivítají i škodovky jako třeba 706 RT, MT, MTS nebo později Xena. Zájemci se mohou ozvat přímo iniciátorům LIAZ festu na mail document.write ('nedlloyd@'); document.write ('seznam.cz'); "> nebo document.write ('ohajo@'); document.write ('post.cz'); "> o další informace.
Loni se královéhradeckého Truckfestu zúčastnilo přes 400 nákladních vozů evropské i americké provenience, letos organizátoři hodlají překonat magickou pětistovkovou hranici. Zvýšit hodlají i počet příchozích návštěvníků, kterých loni na královéhradecké letiště přišlo kolem 14 tisíc. Součástí akce bude tradičně řada soutěží pro diváky i řidiče, vystoupení hudebních kapel nebo kaskadérských skupin.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme