Letošní první Hradečánek? Antonín Malínský

První Hradečánek Antonín Malínský
První Hradečánek Antonín Malínský | autor: MMHK

První občánek Hradce roku 2016 - Antonín Malínský - na sebe nenechal dlouho čekat. Na svět přišel 1. ledna tři minuty před půl třetí ráno. Měřil 49 centimetrů a vážil 3160 gramů. Radost udělal rodičům Haně a Jiřímu Malínským. Doma na něj čekal už tříletý bráška.

Toník si tím, že pro příchod na svět zvolil právě tento čas vysloužil pět tisíc korun, zlatou pamětní medaili a květiny pro maminku z rukou primátora města Zdeňka Finka.

„Velmi milá maminka a krásné spokojené miminko,“ nešetřil chválou primátor města v porodnici. Malému Toníkovi popřál do života jen to dobré a pozval celou rodinu Malínských na jarní vítání občánků do Divadla Drak, kde první občánek tradičně obdrží navíc zlatou pamětní minci města.

Jak prozradila maminka Toníka, nic dlouho nenasvědčovalo tomu, že by se chtěl na svět přihlásit už prvního ledna. „Na Silvestra jsme si udělali ještě s rodinou výlet do novohrádeckých lesů a půlnoc jsme ještě slavili doma. Do porodnice jsme vyrazili až o půl druhé a za chvíli byl malý na světě,“ s úsměvem vyprávěla Hana Malínská. Tatínek Toníka Jiří Malínský, který si po návštěvě primátora a novinářů odvážel svého druhorozeného synka a manželku domů prozradil, že doma už na ně netrpělivě čeká prvorozený tříletý synek Honzík.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme