Letošní Hip Hop Kemp proběhne v ještě větším stylu

4. ročník Hip Hop Kempu - největšího hip hop festivalu ve střední a východní Evropě se bude konat stejně jako loni v Hradci Králové a to ve dnech 19. - 21. srpna. Festival však mění místo konání a z areálu na Stříbrném rybníce se přesunuje na hradecké letiště.
Program celého festivalu se letos opět rozroste a návštěvníci budou mít možnost výběru z osmi hudebních scén a dvou doprovodných chilloutů. Za zmínku určitě stojí hlavní Bbarák Live Stage, kde se během tří festivalových dnů vystřídá více než 40 skupin z celého světa. Mezi největší taháky letošního ročníků bezesporu patří americké kvarteto Non Phixion, newyorský Masta Ace nebo například Inspectah Deck z Wu Tang Clanu. Za Evropu bude dominovat DJ Vadim se svým projektem One Self, anglický Skinnymann, německý Dendemann a řada dalších. Z domácích a slovenských kapel to bude především velká show slovenských Kontrafakt a jejich živého bandu, dále též vystoupení domácích Indy&Wich a Prago Union, kteří budou mít v tu dobu venku svá nová alba.
Hip Hop Kemp festival však není jen o koncertech, ale především o neopakovatelné atmosféře, kvůli které se na místo dění sjíždí rok od roka více návštěvníků z celé Evropy. Vše je podpořeno bohatým doprovodným programem na dalších hudebních scénách. Ať už je to Semtex Aréna, ve které se každou noc střídají party deejay´s, nebo například Breakdance Stage, kam se letos sjede na 100 bboys z osmi evropských zemí. Pro klidnější povahy bude na festivalu například Kofola Theatre & Cinema Hall a nebo orientální Tea Room. Tomu, kdo by rád okusil trošku většího vzrušení lze doporučit noční Shure Tent, kde bude probíhat open mic a nebo jízdu na čtyřkolkách v Kentoya  4WD Motorbike Area či extrémní sporty ve Skate Monkey Parku.
Veškeré další informace o celém festivalu jsou na oficiálním festivalovém webu www.hiphopkemp.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
8.8.2005 21:18
ja (neregistrovaný)
nejlepsi.......
10.8.2005 14:12
Eraser (neregistrovaný)
Všimněte si, že hip hop v Hradci a i jiné akce kdekoliv proběhnou vždycky v klidu na rozdíl od Czechteků...
11.8.2005 09:46
okrotice bílá (neregistrovaný)
°
ale hhk je absolutní komerce se vším všudy
11.8.2005 14:25
Xaver (neregistrovaný)
Však techno taky, jen se o tom nemluví.
12.8.2005 12:50
okrotice bílá (neregistrovaný)
RE: X
komerce je všechno, ale oproti hhk je ct neziskovka
17.8.2005 12:44
a (neregistrovaný)
a
Zisk tam produkuji pouze prodejci fetu a ti se vysi zisku pochopitelne nechlubi :)
17.8.2005 08:21
Honza Zlín (neregistrovaný)
Rozkec
Jestli máš radši czechtek,běž na czechtek,ale jestli HHK2005 tak pojd tam,nedostaneš tam aspon do držky. Přemýšlejte.Zdarek uvidíme se tam.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme