Krytý bazén projde rekonstrukcí

Krytý plavecký bazén v Hradci Králové čeká toto léto rozsáhlá rekonstrukce. Naplánována je oprava sociálního zařízení a některých technologií. Informuje o tom Hradecký deník.

„Město plánuje rekonstrukci sprch a WC. V druhé řadě se zmodernizuje například technologie na úpravu vody,“ řekl Hradeckému deníku vedoucí odboru správy majetku města hradeckého magistrátu Ondřej Votroubek. Samotné práce jsou naplánovány záměrně na letní období, kdy bude v provozu koupaliště Flošna a zájemci o koupání tak budou mít dostatečnou náhradu za krytý plavecký bazén.
Firma, která by měla rekonostrukci provést, vzejde z výběrového řízení, které radnice vypíše do konce února. Kromě ceny za úpravy bude důležitým kritériem i délka prací. "Čím kratší čas by byl plavecký bazén zavřen, tím lépe pro občany města,“ dodal Votroubek.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
23.1.2012 18:07
diviš  (Nováček +9)
Krytý bazénprojde rekonstrukcí
Rekonstrukce je potřeba a snad na ní budou letos peníze,měla se provádět již v loni.To,že je naplánována na léto je v pořádku.Že by byla Flošna dostatečnou náhradou za lázně tak to ani náhodou.Chodím tam 10 let 3x týdně tak vím o čem je řeč.Nebudu vypisovat proč Ti ,kteří tam chodí to vědí!!!Přesto přeji,aby to bylo brzy,kvalitně a levně.To jsou,ale pro Hradec dost obtížná přání!!!!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme