Královéhradecký Truckfest láká závodníky na tahačích

Po roční odmlce a zhruba stejné době příprav se bude o přízeň fanoušků motorismu opět ucházet Czech Truckfest v Hradci Králové. Letos akci pořadatelé posunuli o týden dříve, tedy na termín 11. až 12. září 2004.
Nablýskané tahače lákajíNablýskané tahače lákají
Nablýskané tahače lákají
Loni se toto setkání řidičů, majitelů nebo provozovatelů nákladních automobilů stalo největší událostí svého druhu na území střední a východní Evropy. Přijelo na něj totiž přes 300 tahačů a dodávek a na královéhradecké letiště zavítalo přes 12 tisíc diváků. "Neklademe si malé cíle a toto číslo chceme opět povýšit. Přizpůsobujeme tomu i program, který bude především pro návštěvníky z řad veřejnosti mnohem atraktivnější, novinky máme i pro řidiče, kterých chceme ve východočeské metropoli uvítat opět co nejvíce," sdělil mluvčí Truckfestu Bohumil Roub.
Podle něj dojde letos k rozšíření a hlavně zkvalitnění soutěží pro řidiče kamiónů, pro které jsou nejatraktivnějšími disciplínami jízda zručnosti na čas a sprint na 220 metrů. "Pro příznivce sportovních tahačů máme také dobrou zprávu. Už nám přislíbili účast zástupci Buggyry, takže by k vidění mohl být jejich nový model třídy Race truck. Dohodli jsme se i s Frankiem Vojtíškem, který by měl přijet s jeho Renaultem a chybět nebude ani královéhradecký tým Stanislava Matějovského, a to snad i včetně jeho svěřence talentovaného truckera Adama Lacka," dále prozradil mluvčí akce Bohumil Roub.
Jak dodal, letošní Truckfest přinese i řadu dalších novinek co se týče soutěží pro diváky stejně jako v technickém zabezpečení akce. Ve fázi definitivního jednání je rovněž účast zahraničních trucků proslulých amerických značek, kterých se v Hradci Králové už zcela jistě objeví mnohem více, než v předchozích ročnících.
podrobné informace hledejte na www.truckfest.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme