Krajští úředníci začali stěhování do Nového pivovaru

Dnes bylo zahájeno stěhování více než 350 úředníků krajského úřadu do reprezentativních prostor Nového pivovaru. Stěhování bude ukončeno 7. prosince a náklady na něj nepřesáhnou 300 tisíc korun.
Jako první se začnou stěhovat odbory na odloučených pracovištích z Kongresového centra Aldis a z pronajatých prostor ZVU. "Denně by se mělo během těchto dvou týdnů přesunout asi 40 zaměstnanců úřadu. Stěhování chod krajského úřadu neomezí. Jednotlivé odbory začnou sloužit lidem po přestěhování," uvedl vedoucí odboru kanceláře ředitelky Libor Košťál. Hejtman Pavel Bradík začne působit v nové pracovně 3. prosince. Jako poslední se přesunou zaměstnanci kanceláře ředitelky. Úředníci stěhují do Nového pivovaru výpočetní techniku, úřední dokumenty a také umělecká díla, která zdobí interiéry kanceláří. Orientaci klientů během stěhování má usnadnit speciální telefonní linka 844 842 842. Od pondělí 3. prosince bude zahájen provoz informačního centra ve vstupním atriu úřadu.
Krajský úřad do současné doby sídlil v objektu po bývalém krajském výboru KSČ ve Wonkově ulici. Dále v prostorách ZVU a KC Aldis. Dříve využíval také budovu PVT.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme