Krajský úřad se chystá na stěhování

V souvislosti se zprovozněním nového sídla krajského úřadu v areálu Regiocentra Nový pivovar čeká kraj složitý proces stěhování. Úředníci se do nového sídla v Regioncentru začnou stěhovat v pátek 26.listopadu. "Vše je naplánováno tak, aby to proběhlo hladce a nenastaly žádné komplikace. Máme připravený podrobný harmonogram," řekl Petr Vinklář z tiskového oddělení Krajského úřadu Hradec Králové.
Státní zaměstnanci se tak budou stěhovat postupně, vše musejí zvládnout během několika dní, protože již druhý týden v prosinci by měl krajský úřad začít plně fungovat pro veřejnost. "Samozřejmě se budou ještě dolaďovat detaily, do sedmého prosince by mělo být vše připraveno," dodal Vinklář. Předejít možným komplikací hodlá vedení krajského úřadu tak, že zřídí speciální telefonní linku 844 842 842, která začne fungovat už 21.listopadu a na ni mohou lidé volat, pokud budou mít jakýkoli dotaz. "Budou-li potřebovat vědět, kam přesně se určitý odbor nebo konkrétní pracovník přestěhoval, jestli funguje ještě ve starém sídle nebo už novém," vysvětlil Vinklář. Operátoři budou také vědět,  které instituce a firmy v Regiocentru sídlí. Linka bude v provozu v pracovních dnech od 7 hodin do 19 hodin. Mimo tuto dobu mohou občané namluvit dotaz na záznamník, kde zanechají na sebe kontakt v podobě telefonního čísla nebo e-mailu a následující den jim bude dotaz zodpovězen.
Do staré budovy krajského úřadu ve Wonkově ulici se přemístí Úřad práce Hradec Králové a prostory, kde sídlí tento úřad dosud, bude Královéhradecký kraj pronajímat.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme