Kraj vyhodnotil nejlepší webové stránky obcí a měst

Dnes proběhlo na Krajském úřadu Královéhradeckého kraje slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí v kraji. Z Královéhradecka se podařilo prosadit se na stupně vítězů pouze stránkám Urbanic.

Nejlepší webová stránka města:
1. Náchod  http://www.mestonachod.cz
2. Hořice  http://www.horice.org
3. Dvůr Králové nad Labem http://www.dvurkralove.cz

Nejlepší webová stránka obce:
1. Olešnice v Orlických horách http://www.olesnice.net
2. Urbanice http://urbanice.cz
3. Holovousy  http://www.holovousy.cz

Nejlepší elektronická služba:
1. Mokré, zasílání aktualit a zpráv z obce e-mailem nebo SMS
http://www.obecmokre.cz/index.php?nid=679&lid=CZ&oid=24673&fn=smsreceive
2. Žacléř,  zpravodajství ze života obce ( možnost sledování reportáží z obecní  kabelové TV na internetu), http://www.kt-zacler.net
3. Dvůr Králové nad Labem, Úřední deska dle  zákona č. 500/2004 Sb.
http://www.dvurkralove.cz/index.php?iMenu=14&iSubMenu=30&iSelected=30

Cena veřejnosti:
Mokré http://www.obecmokre.cz

Vítězové jednotlivých kategorií postupují do celostátního kola, které bude vyhodnoceno na konferenci ISSS dne 3. 4. 2006 v Hradci Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
17.3.2006 13:19
Roman Chalupa (neregistrovaný)
WWW Dvur Kralove n. Labem
Jak se muze umistit web, ktery neni optimalizovan pro treti nejrozsirenejsi prohlizec Opera? Podle ceho stranky hodnotite?
18.3.2006 00:18
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
RE: WWW Dvur Kralove n. Labem
My (rozumějte lidé spojení s tímto serverem) nic nehodnotíme, se soutěží nemáme nic společného. Každopádně, z čistě profesního hlediska sleduji soutěž téměř od začátku její existence a s klidným svědomím můžu říci, že v současné době už je vlastně přežitá a organizátoři ji drží mimo jiné proto, že je to pro ně tak trochu byznys. Vybrat nejlepší není vůbec jednoduché a hodnotí se více kritérií. Je to vlastně taková soutěž v krasobruslení na internetu. Nemusí vyhrát ten nejlepší, ale ten, kdo se nejvíc líbil porotě. A v ní sedí taky jenom lidi. Pokud však soutěžící nesplní prvky povinné sestavy, neměl by se na stupních vítězů objevit. A web Dvora Králové i přes spoustu jiných pozitivních věcí nesplňuje právě některé prvky "povinné sestavy". A to jsem si ho ani nemusel prohlížet v Opeře. Věřte však, že 90% návštěvníků toho webu žádné nedostatky nezaregistruje.
22.3.2006 02:10
Patrik (neregistrovaný)
kdo to vybíral?
Tak koukám na vítězné weby a upřímně nechápu jak mohly uspět - především co se obcí týká. Docela by mě zajímalo složení poroty a prvky podle kterých se hodnotilo. Naprosto nechápu jak se mohly Urbanice a Holovousy dostat tak vysoko (snad leda že by se účastily pouze 3 obce, pak bych to chápal :-)

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme