Kolaudaci sportovní haly v Hradci Králové oddálila nehoda


Stavba nové sportovní haly v Třebši, za kterou město zaplatí 75 milionů korun, bude dokončena o šest týdnů později, než se původně plánovalo. Důvodem posunutí termínu jsou problémy s dodáním sportovního vybavení.

„Nastaly komplikace při jednání s firmou, která vyhrála soutěž na dodávku basketbalových košů a dalšího náčiní. Jednateli této firmy se před podpisem smlouvy stala dopravní nehoda, která ho vyřadila na dva měsíce z práce, takže jednání byla na nějakou dobu přerušena,“ uvedl náměstek primátora Josef Malíř. Sehnat jiného výrobce, který by dodal vybavení v termínu, se nepodařilo. „Stavební firma se na nás obrátila s dopisem, zda bychom nepřihlédli k těmto skutečnostem, protože smlouva byla definitivně podepsána teprve v těchto dnech,“ dodal náměstek Malíř. Městská rada tedy vyhověla firmě Metrostav a schválila prodloužení termínu dokončení stavby z konce února na polovinu dubna.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
20.2.2008 10:28
MIREK (neregistrovaný)
Jezdím kolem rozpracované haly téměř každý den a mohu s jistotou říci, že dodělání stavby rozhodně není jenom dodávka sportovního vybavení. Při pohledu na halu, a to jenom z venčí, toho tam chybí trochu víc, co nebude doděláno do konce února. To nás zase společně s Metrostavem trochu lakujete pane Malíři.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme