Štítky: | Kultura | Klicperovo divadlo |

Klicperovo divadlo nabízí studentům výhodné předplatné

Do divadla za polovic | Foto: Klicperovo divadlo
Do divadla za polovic | Foto: Klicperovo divadlo

Klicperovo divadlo chce oslovit mladé a studující divadelní fanoušky - nabízí jim vysokoškolské předplatné na sezónu 2013/2014.

Předplatné pro vysokoškoláky

Pro vysokoškoláky Klicperovo divadlo připravilo cenově výhodné vysokoškloské předplatné. Začátky představení jsou v 19.00 hodin a hraje se od pondělí do čtvrtka (pohyblivý hrací den), studenti ale mají možnost výměny termínu představení. Studenti mohou vyrazit na šest nových titulů Klicperova divadla (vč. inscenací Davida Drábka) a navíc obdrží k předplatnému dva kupony na hostující festivalová představení. Cena předplatného pro vysokoškoláky za celkem osm titulů je 1 080 korun a předplatné je k zakoupení v Předprodeji Klicperova divadla ve Švehlově ulici.

Předplatné si studenti mohou koupit přímo na UHK

Od úterý 8. října do čtvrtku 10. října jim přímo na Univerzitě Hradec Králové nabídne možnost nákupu předplatného na divadelní sezónu 2013/2014.

Slevu až 50 % oproti běžnému vstupnému si vysokoškolští studenti z kterékoliv vysoké školy či univerzity mohou zakoupit v budově A před Aulou Univerzity Hradec Králové v čase od 9 do 15 hodin po oba dny. 

Další informace o Klicperově divadle a podrobný program najde zde

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Na živý betlém do Svinar. Zpívat se bude v hradeckém divadle i před ním

Čtvrtý adventní a zároveň vánoční víkend nabídne v Hradci Králové opět rozmanité akce. Zpívat budou herci Klicperova divadla v improvizačním pásmu, skauti zase zvou na zpívání u Betlémského světla před divadlem. Divadlo Drak zve děti na inscenaci Vyšla hvězda nad Betlémem. V…
Čtěte více

Letošní rok bude Hradcem hýbat kultura, město čekají i nové akce

Vedení města Hradce uskutečnilo během ledna pracovní jednání s více než třiceti pořadateli velkých kulturních akcí. Návštěvníky v celém letošním roce čeká pestrý program a více než pět desítek velkolepých událostí. Kromě tradičních akcí jako jsou divadelní Regiony, Rock for…
Čtěte více

Divadla, filharmonie i archeopark dostanou od kraje finance na provoz

Radní Královéhradeckého kraje schválili poskytnutí finančních prostředků pro čtyři obecně prospěšné společnosti působící v kulturní oblasti v regionu. Jedná se o Klicperovo divadlo v Hradci Králové, Filharmonii Hradec Králové, Divadlo Drak a Archeopark Všestary. Těmto…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme