Kalamitní stav nebyl vyhlášen – nadále platí výstraha

V souvislosti s ledovkou, která od včerejšího večera komplikuje dopravu v celé republice, monitoruje vedení města ve spolupráci s Technickými službami Hradec Králové aktuální situaci na území města. Kalamitní stav zde nebyl vyhlášen, platí ale výstraha pro občany.

Město upozorňuje obyvatele Hradce Králové na nebezpečný stav chodníků. Jsou pokryty ledovou vrstvou, která je postupně kryta inertním posypem. Prosíme občany, aby dbali maximální opatrnosti při chůzi.
„Od spadnutí ledovky se na ulicích pohybovalo přibližně 220 našich pracovníků. Postupně jsme projeli a ošetřili nejdůležitější tahy a poté další komunikace, tak jak je stanoveno v Plánu zimní údržby platného pro tuto zimu. S ledovkou se obtížně bojuje. Naši zaměstnanci budou i nadále procházet ulice a ošetřovat chodníky,“ uvedl Jiří Henzl, ředitel Technických služeb Hradec Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme