Kadaň si veze z Hradce všechny tři body

Hradečtí hokejisté nedokázali zvítězit nad Kadaní ani napočtvrté v letošní sezóně. Tentokrát prohráli 0:2, když po celou dobu zápasu tahali za kratší konec a marně se snažili vymazat náskok soupeře. Hosty poslal do vedení v první třetině Pražák a po něm navýšil jejich vedení na 2:0 Stehlík. Zlom přišel v polovině utkání, kdy hradečtí nevyužili dlouhou dvojnásobnou přesilovou hru zejména díky parádním zásahům brankáře Hanuljaka.

Branky a nahrávky: 15. Pražák (Chotaš, Hlusička), 22. Stehlík (Fábry, Kajer). Rozhodčí: Hribik - Kis, Padevět. Vyloučení: 4:8. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1623. Střely na branku: 26:33. Průběh utkání:.

Hr.Králové: Dušek (Koutský) - Toužimský, Lesák, Táborský, Pavlů, Pazdera, Karlíček, Burián, Seidl - Fořt, Koudelka, Kadlec - Kočan, Hruška, Šeda - Haluza, Roubík, Suchý - Jindřich, Sakrajda, Volráb.

Kadaň: Hanuljak (Stejskal) - Spitzer, Kloz, Vaněček, Růžička, Pospíšil, Hlubuček, Chotaš, Mašek - Polanský, Fink, Bauer - Fábry, Stehlík, Kajer - Buďa, Kýhos, Chyba - Pražák, Derfler, Hlusička.

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme