Kadaň si veze z Hradce dva body

Kadaň si z Hradce Králové odváží dva body za výhru 4:3 v prodloužení. A to i přesto, že v polovině utkání vedli hosté 3:0 a měli nakročeno k plnému bodovému zisku. Ve 35. minutě se ale prosadil z otočky Domin a nastartoval hradecký návrat do zápasu. Dvě minuty před koncem druhé třetiny dokázali domácí snížit na rozdíl jediné branky dorážkou Šedy. V 53. minutě Východočeši Hendrichem z přesilové hry vyrovnali. Úplný obrat domácí ale nedokonali, naopak v samostatných nájezdech nedokázali výbornému brankáři Hanuljakovi vstřelit ani jednu branku a tak utkání rozhodl nájezd Romana Pražáka, který hostům vystřelil druhý bod.

Branky a nahrávky: 35. Domin (Kadlec, Lesák), 39. Šeda (Táborský, Koudelka), 53. Hendrich (Táborský, Haluza) - 9. Kadlec M. (Chyba, Bauer), 29. Fink (Poživil), 34. Hlusička (Kajer, Hlubuček), rozh. sam. nájezd Pražák. Rozhodčí: Hribík - Čížek, Padevět. Vyloučení: 5:10. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1528. Střely na branku: 47:28.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Toužimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Klement - Haluza, Domin, Kadlec J. - Sakrajda, Koudelka, Šeda - Fořt, Roubík, Volráb - Ropický, Šimoníček

Kadaň: Hanuljak (Stejskal) - Spitzer, Poživil, Vaněček, Pospíšil, Hlubuček, Brňák, Kocek, Hlavatý - Polanský, Fink, Vrtek - Pražák, Kýhos, Duba - Hlusička, Veverka, Kajer - Bauer, Kadlec M., Chyba

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme