Jste spokojeni s veřejnou dopravou v Hradci? Tento týden se chystá průzkum

| autor:

Studenti vyrazí s dotazníkovými listy do hradeckých autobusů a trolejbusů. Nelekejte se jich, budou jen zjišťovat, jak jste se službami dopravního podniku spokojeni. Ptát se budou od pondělí 9. listopadu do 13. listopadu.

Názor na současnou úroveň veřejné dopravy budou zjišťovat u cestujících starších šestnácti let studenti Technické univerzity Liberec, kteří budou označeni visačkou s nápisem Dopravní průzkum a logem Dopravního podniku města Hradce Králové. Otázky, na které by dopravní podnik znal rád odpověď, jsou uspořádány v dotazníku a týkají se například počtu spojů ve všední dny a o víkendu, návaznosti spojů nebo přesnosti a spolehlivosti.

Bude možné vyjádřit se také k ochotě pracovníků v zákaznických centrech, zjišťovat budou i to, jak pasažéři MHD hodnotí chování a ochotu řidičů, jak jsou spokojeni s informacemi o službách a změnách v MHD. Stranou zájmu nebude ani vybavení, vzhled a čistota zastávek, úroveň čistoty ve vozidlech, jejich vzhled a informace poskytované uvnitř vozů. Cestující se budou v dotazníku moci vyjádřit i k možnostem a způsobu prodeje jízdného.

„Budeme rádi, když se s námi naši cestující podělí o své zkušenosti a sdělí nám i náměty ke zlepšení. Průzkum je anonymní a získané názory cestujících a výstupy z průzkumu využijeme pro zlepšování našich služeb. Budete-li tázáni, využijte tuto příležitost a odpovězte prosím našim tazatelům na všechny otázky,“ vyzývá respondenty ke spolupráci vedoucí marketingu dopravního podniku František Meduna.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
9.11.2015 14:24
Marie (neregistrovaný)
Průzkum
Je možné dotazník vyplnit i jinou cestou, například online přes Internet?

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Opravy Pražského mostu už se blíží. Nebude ale uzavřen pro všechny

Plánovaná údržba Pražského mostu v centru Hradce Králové začne 8. dubna. Dělníci se na mostě objeví ale už o víkendu 6. dubna, kdy budou zahájeny finální přípravné stavební práce bez dopravních omezení. Během oprav bude otevřená pouze jedna polovina mostu pro chodce, záchranáře…
Čtěte více

Dopravní chaos u hradeckých škol má mírnit plán mobility

Plná parkoviště, nebezpečně a často proti pravidlům zastavující automobily, ze kterých v ranní špičce vystupují děti. To jsou nejčastější příčiny vzniku nepřehledných a kritických situací v blízkosti škol. Město Hradec Králové chce těmto nebezpečným kolizím předcházet vytvořením…
Čtěte více

Hradecký dopravní podnik stále modernizuje svůj vozový park. Vozidla mládnou

Ačkoliv si hradecký dopravní podnik vloni připomněl už pětadevadesáté výročí své existence, jiné podstatné číslo v jeho statistikách neustále klesá. Je jím průměrné stáří vozového parku. To je 7,75 roku. Ve srovnání s posledním známým údajem ze sousedních Pardubic je hradecký…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme