Jazykově nadané děti mají šanci vyhrát bezplatný kurz

Celorepublikový projekt na podporu jazykově nadaných dětí rozjíždí v současné době jeden z největších překladatelských servisů v Evropě, společnost Skřivánek Group. V rámci tohoto projektu budou jazykově nadané děti 7.- 8. tříd základních škol bojovat ve dvou kolech o to, kdo bude moci navštěvovat jazykové kurzy zdarma.
Pilotní kolo soutěže se konalo v Libereckém kraji, nyní se Skřivánek rozhodl rozšířit soutěž do všech měst v republice, kde má zastoupení, tedy i do Hradce Králové. Zájemci měli za úkol napsat úvahu v anglickém jazyce na téma "Proč se učíme cizím jazykům?". Učitelé angličtiny úvahy vyhodnotili a vybrali 3 nejnadanější žáky za celou školu, kteří postoupili do dalšího kola. Odborníci ze společnosti Skřivánek poté zhodnotili práce finalistů a vyberali skupinku 6 žáků z každého města, kterým bude zdarma poskytnuta výuka angličtiny po dobu jednoho pololetí. Vyhlášení výsledků soutěže proběhne již tuto neděli v rámci Dne dětí na Stříbrném rybníku.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme