Jak říct stop teplu, které se dere do našich domovů?

Celou zimu se těšíme na to, že bude konečně jaro, příroda se začne probouzet a my pookřejeme. A najednou, aniž bychom si povšimli jara, se nám plnou silou přihlásí léto a nastolí nám tu takové teploty, za které by se nestydělo ani Řecko. Ti, kteří si to mohou dovolit, zvolí úspornější oblečení, jiní se chladí klimatizací, ale časem ani vzdušné oblečení nestačí a klimatizace ne každému vyhovuje. Co s tím? Existuje nějaké řešení? Naštěstí ano a je to venkovní žaluzie.

Venkovní žaluzie jsou naším nejčastěji montovaným výrobkem, přičemž každoročně zaznamenáváme jejich nárůst. Svým zákazníkům nabízíme žaluzie českého výrobce firmy Climax.“ říká spolumajitelka hradecké firmy CLIMASTYL Jana Jindřišková.

Čím je tento výrobek tak výjimečný? Předně, venkovní stínění je nejúčinnější. Dokáže odstínit sluneční paprsky  ještě, než rozpálí okenní tabule, čímž nedojde k takovému prostupu tepla do místnosti. Jejich ovládání je velmi snadné. Jednoduchým naklopením lamel docílíme ideálního zastínění, zpříjemníme si vnitřní klima, ale zároveň budeme mít v místnosti stále dostatek světla. Venkovní žaluzie jsou funkčním, ale i designovým prvkem, který skvěle dotvoří vzhled Vašeho domu či bytu a zajistí Vám též soukromí. Vybrat si můžete nejen barvu, způsob ovládání, ale i tvar lamely. Hitem letošní sezóny je typ T80, jehož výhodou je nízký nábal při vytažení žaluzie. Číslo v označení uvádí šířku lamely v milimetrech a T je písmeno, kterému se při troše fantazie profilovaná lamela podobá. Setkat se můžete také třeba s typem Z90 či C80.

Exteriérová žaluzie je skutečně praxí odzkoušený výrobek, který Vám pořizovací investici vrátí v komfortu Vašeho bydlení. Pořízením venkovních žaluzií svoje bydlení vždy zhodnotíte.
Zajímá Vás, kolik by stála venkovní žaluzie na Váš dům či byt? Poptejte zcela nezávazně některou z firem ve Vašem okolí a bude-li se Vám jejich nabídka líbit, pak můžete v brzké době trávit krásné chvíle se svou rodinou, ve stínu venkovních žaluzií.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme