Internetová konference vyprodala hradecké hotely

Sehnat v Hradci Králové ubytování v hotelu či penzionu na 4. až 5. dubna je již téměř nemožné. Prakticky všechny volné kapacity obsadili účastníci osmého ročníku konference Internet ve státní správě a samosprávě, jež je největší svého druhu ve střední Evropě.
"Letos na konferenci opět čekáme kolem 2000 účastníků. Ubytování se dá sehnat, jen když někdo z nich odřekne," řekl Vojtěch Dvořáček z firmy Triada, která konferenci pořádá. Vyprodáno podle zjištění ČTK hlásí největší hradecké hotely Amber-Černigov a Alessandria. "Volné pokoje máme až po 5. dubnu," řekla ČTK recepční hotelu Amber-Černigov. Obdobně na tom je i hotel Garni v areálu vysokoškolských kolejí či penzion U Jana v historickém jádru města. Plno má i nejluxusnější hotel ve městě, čtyřhvězdičkový hotel U královny Elišky na Malém náměstí. "Při různých kongresech v Hradci Králové je po našem hotelu velká poptávka. Zaplnění celé kapacity tak pro nás není ničím výjimečným," řekla ČTK ředitelka hotelu Zoja Pospíšilová.
Pokud někdo ubytování v prvním dubnovém týdnu v Hradci Králové či okolí přesto nutně potřebuje, musí vzít zavděk hotely ve 20 kilometrů vzdálených Pardubicích. "I u nás bude část účastníků internetové konference bydlet. Ale volná lůžka stále máme," řekla recepční největšího pardubického hotelu Labe.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
26.3.2005 00:42
maňa (neregistrovaný)
Tak u nás máme stále volno:-)
29.3.2005 12:11
Jakl (neregistrovaný)
Dotaz - máte volné ubytování ?
kde

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme