I přes dobrý výkon Hradec podlehl Jakubčovicím 1:2

Smolné utkání sehráli v páteční podvečer druholigoví fotbalisté Hradce Králové s Jakubčovicemi. Za pěkného počasí předváděli domácí pohlednou útočnou hru, ale díky nemohoucnosti v zakončení nezískali ani bod, naopak hosté vytěžili z minima maximum.
Votroci měli do utkání dobrý vstup a během první desetiminutovky si vypracovali hned dvě šance. Rezek svůj průnik do vápna však zakončil nepřesnou přihrávkou na dobře postaveného Munstera, o minutu později pak Munster po dorážce Bouškovy střely trefil v jasné příležitosti jen tyč. Útočná podívaná v podání Hradce pokračovala i nadále, ale byli to hosté, kteří se v 18. minutě radovali. Rychlý útok po pravé straně zakončil přesnou hlavičkou Prohazska - 0:1. Domácí fotbalisté se oklepali poměrně rychle a dál předváděli rychlou hru. Jejich akce však končily v dostatečné vzdálenosti od brankáře Pospěcha. Ke slovu se dostali i Moravané, ostrou střelu Mikuly však zlikvidoval na poslední chvíli Černý. Votroci se prosadili až v samotném závěru poločasu. V 45. minutě zahrávali přímý kop a po překvapivé kombinaci přes dva spoluhráče hlavou skóroval Munster - 1:1.
Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. Hradec útočil a kombinoval, ale gólově se neprosadil. Většina akcí končila buď v náručí brankáře Pospěcha nebo v zámezí. Nebezpečí nehrozilo ani z četných rohových kopů Votroků. A proto přišli ke slovu opět Jakubčovice. V 73. minutě utekli hostující hráči po levé straně a přesný centr proměnil hlavou v malém vápně nikým nehlídaný Fischer - 1:2. Zbývajících 20 minut se hráči v černobílých dresech snažili o zvrat, ale marně. Jakubčovice výsledek zkušeně ubránily a s notnou dávkou štěstí si z Hradce odvezly tři body.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme