Hradečtí úředníci se budou stěhovat do Gayerových kasáren

Bývalý objekt Kavalíru v Gayerových kasárnách zrekonstruovalo město za téměř deset milionů korun. Opravy jsou u konce a hradečtí úředníci z odboru dopravy se do nových prostor budou teď postupně stěhovat. "Předpokládáme, že nebudeme muset zrušit ani jeden úřední den, protože se budeme do nových kanceláří stěhovat o pátcích a víkendech," uvedla vedoucí odboru dopravy hradeckého magistrátu Pavla Černá.
Od přesunu úředníků do kasáren si radnice slibuje především zkrácení času pro vyřízení různých žádostí a také zmenšení front u přepážek. Práci úředníků by měla také výrazně zrychlit nová pokladna, která bude umístěna přímo na odboru. "Doposud jsme totiž museli ručně vypisovat platební doklady,“ poznamenala Černá. Řidičům přinese stěhování také mnohem lepší možnosti parkování v areálu kasáren.
Rekonstrukce objektu byla zahájena na jaře letošního roku. Kromě opravy objektu za 10 milionů korun investuje radnice další milion korun do nákupu kancelářského nábytku. Úředníci se stěhují do zrekonstruovaného prostoru z budovy na třídě ČSA a Ulrichově náměstí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme