Hradečtí hokejisté vyhráli v Kadani 8:5

Kadaň měla do zápasu výborný vstup, už po 48 vteřinách hry se dostala do vedení zásluhou Stavenského. Tento náskok ale Severočechům vydržel pouze chvíli, po dvou rychlých gólech vedli poprvé v zápase hosté, kteří do konce úvodní části svůj náskok navýšili už na 1:4. Ve druhé třetině zvýšil hradecký kapitán Jaroslav Roubík na 5:1 a když přidal šestou branku ve 47. minutě Daniel Volráb vypadalo to na jasnou záležitost Energetiků. Kadaň však za další dvě minuty vstřelila hned tři góly a ze zápasu bylo pořádné drama. Odpor znovuzrozených domácích zlomily až dva rychlé góly hostů ve vlastním oslabení, na 7:4 zvýšil Martin Koudelka a hned z další akce vrátil klid na hradecké hole druhým gólem v zápase kapitán Jaroslav Roubík.. Poslední slovo v zápase měli domácí, ti v 56. minutě zkorigovali na konečných 5:8.

Branky a nahrávky: 1.Stavenský (Postl), 48. Derfler (Hobl, Zika), 48. Derfler, 49. Vrtek (Kajer), 56. Pražák (Lašek, Hobl) - 3. Šebek (Volráb, Daňo), 4. Fišer (Daňo, Roubík), 15. Fořt (Mocek, Tožimský), 15. Suchý, 24. Roubík (Fořt, Mocek), 47. Volráb, 54. Koudelka (Daňo), 55. Roubík (Toužimský). Vyloučení: 6:9, navíc Derfler (KAD) 10 OT. Využití: 0:2. Oslabení: 0:3. Střely: 43:35 Rozhodčí: Hodek - Bejček, Kabourek. Diváků: 420.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme