Hradečtí hokejisté v domácí premiéře přehráli Chomutov

Po vítězství v Brně se představili hradečtí hokejisté poprvé doma. V sobotním zápase s Chomutovem rozdal hlavní rozhodčí na východě Čech celkem 40 trestných minut a tak bylo výjimečné vidět oba týmy na ledě v plném počtu. Po dvě třetiny vyrovnaná bitva se zlomila až v závěrečném dějství po dvou rychlých gólech Hradce a několika výtečných zásazích brankáře Alexandra Hyláka. Chomutov sice dokázal ještě snížit na 3:1, ale poslední slovo měli znovu domácí. Petr Haluza zvýšil ze sóla v 58. minutě na 4:1 a když upravil na konečných 5:1 třicet vteřin před koncem zápasu Richard Diviš, hradecké publikum už vestoje aplaudovalo Energetikům ke druhému letošnímu vítězství.

Branky a asistence: 28. Fořt (Mocek, Toužimský), 49. Suchý (Haluza), 50. Pazdera (Koudelka), 5í. Haluza (Šeda), 60. Diviš (Fořt) - 54. Jíra (Kostourek, Černý). Vyloučení: 12:13, navíc Řezníček CHO 10 OT. Využití: 2:1. Oslabení: 0:0. Střely: 29:34 Rozhodčí: Jeřábek A. - Prchal R., Prchal T. Diváků: 1151.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme