Hradečtí hokejisté poprvé prohráli

Šlágr kola mezi Hradcem Králové a Ústím nad Labem vyzněl lépe pro hosty, kteří si vezou na sever Čech vítězství 4:2. Do středeční bitvy o první místo přitom měli domácí výtečný start, už v 1. minutě dostal do varu zaplněné hradecké ochozy rychlým gólem Patrik Fořt. Po první třetině šli ale nakonec do šaten spokojenější hosté, protože po brankách Janků a Antoše otočili vývoj zápasu. Výtečný brankář Ústí Zikmund ve druhé dvacetiminutovce neinkasoval, naopak Lvi přidali třetí branku po třetím využití početní převahy. I v poslední třetině byl jasným severočeským králem brankář Zikmund, ten inkasoval podruhé až v 57. minutě, kdy hradecký Petr Domin upravil výsledek na konečných 4:2.

Branky a asistence: 1. Fořt (Roubík), 57. Domin (Linhart) - 7. Janků (Vítek, Slížek), 14. Antoš (Nadašdi, Hulva), 24. Klobouček (Grof, Hulva), 55. Martinec (Ivan)Vyloučení: 5:7, navíc Koudelka HKR a Houdek UNL 5+OK. Využití: 0:3. Oslabení: 0:0. Střely: 41:37 Rozhodčí: Blecha - Čížek, Padevět. Diváků: 3458.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme