Hradečtí hokejisté podlehli doma Mladé Boleslavi

Jedenácti zápasová neporazitelnost hradeckých hokejistů na domácím hřišti skončila. Katem východočeských hokejistů se stala Mladá Boleslav, jeden z blízkých soupeřů východočeského týmu v prvoligové tabulce. Utkání se vyvíjelo pro hosty lépe, dostali se do vedení díky Davidu Pospíšilovi v první polovině úvodní části hry, domácí ale vyrovnali ještě v téže třetině Kašíkem. Zápas nakonec rozhodla šťastná středočeská branka, která zaskočila i jinak bezchybného brankáře Vladislava Koutského a znovu u ní byl Pospíšil. Mladá Boleslav si tak z Hradce odváží velmi cenné tři body za výhru 2:1.

Branky a nahrávky: 10. Kašík (Roubík, Fořt) - 7. Pospíšil (Všetečka, Fadrný), 34. Pospíšil (Krupka, Nedorost. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Střely: 31:34. Rozhodčí: Skoupý - Prchal R., Prchal T. Diváků: 1074.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Kolafa, Vágner, Suchý Petr, Černý, Hendrich, Šeda Michal, (Nedbálek, Mocek) - Fořt, Roubík, Kašík - Volráb, Koudelka, Vondráček - Šeda Jan, Domin, Tvrzník - Diviš, Pabiška, (Fišer).

Ml.Boleslav: Mařík (Hanousek) - Vyhlídal, Kolda, Klimeš, Šrek, Čech, Všetečka - Havelka, Fadrný, Nouza - Nedorost, Pospíšil, Krupka - Beck, Hradeký, Kocák - Krupka, Kadlec, Kameš.

Vladimír Jeřábek (hlavní trenér Hradce Králové)
Pod tlakem jsme byli zhruba prvních deset minut první třetiny a na začátku té druhé, kdy jsme hráli oslabení. Jinak jsme byli lepší, měli i víc šancí, ale tím, že jsme náš tlak potvrdili brankami, tak to dopadlo, jak dopadlo. Boleslav dala dalo by se říci šťastnou druhou branku, ale my bychom asi v této pozici hledali hráče na přihrávku, oni vystřelili a spadlo o tam.

Jan Neliba (hlavní trenér Ml. Boleslavi)
Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli o gól šťastnější. Jsme spokojení, že si vezeme z Hradce tři body, protože Východočeši doma už několik zápasů neprohráli. Velice nás výhra těší a má pro nás velikou cenu.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme