Hradečtí hokejisté po dlouhé době opět prohráli

Na východě Čech už po první třetině bylo jasné, že hradečtí hokejisté nejsou evidentně ve své kůži. Po dvaceti minutách sice vedli po krásné brance Romana Proška, ale Třebíč v prostřední části hry dokázala vývoj zápasu dvěma góly otočit a ujala se tak vedení. Do poslední třetiny vstoupili hradečtí velikým náporem, gól z něho však nevytěžili, naopak po fantastickém zásahu Luňáka proti střele Haluzy udeřilo na druhé straně potřetí. Na výhře Třebíče už nezměnila nic ani branka Vondráčka z 59. minuty na konečných 2:3 a tak všechny body putují na Vysočinu.
Branky a asistence: 11. Prošek (Haluza, Suchý), 59. Vondráček (Mocek) - 32. Přibyl (Látal), 39. Mertl (Dolníček, Kubice), 44. Pšurný (Balán). Vyloučení: 8:10, navíc Ščerban a Dolníček oba TŘE 10 OT. Využití: 2:0. Oslabení: 0:0. Střely: 29:33 Rozhodčí: Skoupý - Dřínovský, Klein. Diváků: 2005.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme