Hradečtí hokejisté deklasovali Jihlavu 9 : 2

Hokejisté Hradce Králové se dokázali ve středečním utkání proti Jihlavě výrazně střelecky prosadit, když svému soupeři nasázeli celkem devět branek. Hattrick zaznamenal Martin Koudelka a dvě branky si na své střelecké konto připsal i Petr Sakrajda. O osudu zápasu bylo rozhodnuto prakticky po dvaceti minutách, v nich si hradečtí vypracovali náskok 3:1, o který se už v následných dvou třetinách nenechali připravit, naopak ho navýšili. Zdrcená Jihlava tak odjíždí z Hradce Králové s krutým debaklem, naopak domácí vysoké vítězství poprvé v letošní sezóně posunulo na třetí příčku.

Branky a nahrávky: 1. Roubík (Fořt), 5. Koudelka (Vondráček), 11. Sakrajda (Koudelka, Hendrich), 22. Sakrajda (Hendrich, Koudelka), 38. Hendrich (Haluza), 40. Koudelka (Roubík), 48. Fořt (Táborský), 49. Koudelka (Sarkajda, Vondráček), 57. Haluza (Karlíček) - 18. Rytnauer (Bakus, Čachotský), 55. Bakus (Klíma). Rozhodčí: Vampola - Prchal R., Špringl. Vyloučení: 8:10, navíc Fořt HK 10 OT a Štrach 5+OK. Využití: 3:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 1666. Střely na branku: 64:28.

Hr.Králové: Koutský (Adamec) - Táborský, Lesák, Kolář, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Pavlů, Seidl - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Rákos, Volráb

Dukla: Zgraggen (Vajner) - Míka, Staněk, Kuchyňa, Klíma, Martinka, Štrach, Kašpar, Balčík - Rytnauer, Bakus, Čachotský - Říha, Hradecký, Kubát - Nekvasil, Hanzal, Krupka - Ježek, Suk, Holuša

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme