Hradečtí hokejisté deklasovali Beroun 7:0

Se třemi hráči extraligové Sparty Praha dorazili do Hradce Králové Berounští Medvědi, asi nejzvučnější jméno nesl brankář Marek Schwarz. Ten dlouho držel Středočechy ve hře o dobrý výsledek, závěrečná třetina však byla nad jeho síly. To už na 3:0 pro domácí zvyšoval Martin Koudelka, když se předtím trefili v první třetině Vondráček a Přeučil. Pak přišla 47. minuta, která Beroun srazila do kolen. Bezmocný Schwarz inkasoval třikrát během 62 vteřin a přenechal místo v brankovišti Medvědů Romanu Handlovi. Berounský náhradník inkasoval už pouze jednou a to trochu kuriózně z hole Patrika Fořta, který uzavřel středeční účet zápasu na konečných 7:0.

Ladislav Kolda (hlavní trenér HC VČE Hradec Králové a.s.)
Pro nás to nebyl určitě lehký zápas, protože minulé domácí utkání se nám nepovedlo dotáhnout do vítězného konce. Trošku nás také zlobí marodka, takže jsme měli malinko před utkání obavy, protože Beroun nic nepodcenil, přijel posílen o hráče ze Sparty navíc s brankářem Schwarzem. Tomu to dneska naštěstí pro nás nevyšlo příliš dobře, i když za obdržené góly nemohl a parádně tam chytil i několik našich dali by se říci stoprocentních šancí. Jsem rád, že jsme se střelecky prosadili, hráli jsme dobře ve středním pásmu, napadli protihráče a kazili jim rozehrávku, z čehož pramenila naše přečíslení. Přeji Tomáši Duškovi dnešní čisté konto, odchytal zápas s novými betony a tak je pokřtil tím nejlepším způsobem a věříme, že mu to vydrží co nejdéle.

Vojta Zdeněk (hlavní trenér berounských Medvědů)
Domácí byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli. My jsme působili místy trapným dojmem, bez pohybu, bez zájmu, bez kontaktu a Hradec má zcela po právu tři body. Dnes jsme sem jeli s cílem bodovat, hrát dobrý hokej, dostat jednoho, dva góly, o to více mě porážka mrzí. 


Branky a asistence: 2. Vondráček (Koudelka), 11. Přeučil (Fořt, Blanár), 42. Koudelka (Suchý Petr), 47. Vondráček (Červenka, Koudelka), 48. Kašík (Domin), 48. Fořt (Roubík), 55. Fořt (Přeučil). Vyloučení: 5:8, navíc Sláma (BER) a Červenka (HK)10 OT. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Střely: 28:19. Rozhodčí: Mikula - Hlavatý, Tošenovjan. Diváků: 899.
Sestava HKR - Dušek (Koutský) - Blanár, Černý, Suchý Petr, Kolafa, Mocek, Hendrich, (Šeda, Kolář) - Fořt, Roubík, Přeučil - Červenka, Koudelka, Vondráček - Kašík, Domin, Suchý Pavel - Volráb, Diviš (Havira).
Sestava BER - Schwarz (Handl) - Besser, Bobček, Borovanský, Dragoun, Filip, Hlávka, Horčička, Kasík, Křesťan, Míka, Novotný, Ovčačík, Pabiška, Pajič, Půlpán, Sláma, Šinágl, Tvrzník, Vaněček, Vlček

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
18.10.2005 16:59
Tom (neregistrovaný)
Konečně
Konečně jste zabrali hošani....
18.10.2005 17:00
Jarda (neregistrovaný)
RE: Konečně
Byl to dobrej zápas... jen tak dál.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme