Hradečtí fotbalisté přehráli Bystrc 2:0

V 19. kole druhé fotbalové ligy přivítal Hradec Králové celek Bystrce. V souboji celků z druhé poloviny tabulky měli lepší začátek domácí hráči, ale aktivní styl hry jim vydržel zhruba čtvrt hodiny.
A protože ani hosté z Moravy příliš aktivitou nehýřily, měli diváci možnost po zbytek první půle sledovat nezáživnou hru ve středu hřiště. Votroci z šedi podprůměru vystoupili pouze dvakrát. Po rychlé akci se ve 20. minutě dostal na malém vápně k míči Dvořák, ale ve vyložené příležitosti netrefil přesně míč. Pět minut před konce se pak v lepším světle ukázal ještě Černý, který však svůj dravý průnik přes půlku hřiště zakončil střelou mimo branku. Hosté za první poločas měli pouze jednu vážnější šanci. V 15. minutě z přímého kopu pálil velmi pěkně Balej, ale hradecký brankář Lindr efektním zákrokem střelu zlikvidoval.
Do druhé půle nastoupila Bystrc bojovně naladěna a první minuty na hřišti se tak odehrávaly v její režii. Střely z dálky však nemohly hradeckou branku ohrozit. Hradec hrál zakřiknutě a oživení přineslo až střídání. V 58. minutě nahradil nevýrazného Dvořáka Pilař a krátce poté přišel na hřiště i Semerák, který nahradil Munstera. Střídání Votroků vyloženě prospělo oba rychlí útočníci rozhýbali hru černobílých a branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 70. minutě založil po levé straně akci Šmarda, přenechal Rezkovi a jeho nepřesná střela se odrazila za záda brankáře Hrubého - 1:0. O dvě minuty později se necelých sedm stovek diváků mohlo radovat podruhé. Po rychlé akci hlavičkoval Pilař do tyče a odražený míč dopravil do sítě Bouška - 2:0. O osudu utkání bylo rozhodnuto. Bystrc dva rychlé góly srazily do kolen a domácí už s přehledem kontrolovali hru. Semerák i Pilař se několikrát dostávali do slibných příležitostí, ale žádná další branka už nepadla.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme