Hradečtí fotbalisté mají nového trenéra

Druholigoví fotbalisté Hradce Králové mají opět nového trenéra. Místo Pavla Malury, který zamířil po sezoně do Nitry, začne od nového ročníku druhé ligy šéfovat hradecké lavičce Oldřich Machala.

Machala byl coby hráč uznávanou postavou hlavně v Olomouci, za kterou odehrál během své aktivní kariéry neuvěřitelných 810 zápasů. V Olomouci působil v letech 1993 - 2001. Zkušenosti má i ze zahraničí, kde nastupoval ve dvou německých klubech - Rostocku a Oldenburgu. Po ukončení aktivní kariéry Machala přesedlal na trenéřinu. Vedl Bystrc a Kunovice. Poslední jeho zastávkou byla Lipová, kterou vedl v uplynulém ročníku v MSFL.
Machalovým asistentem bude výrazná osobnost hradecké kopané posledních let. Jedná se o Michala Šmardu, který se rozhodl ukončit svoji kariéru fotbalisty, na jejímž konci byla letošní sezona v 1. lize v dresu pražských Bohemians 1905.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
27.6.2008 13:15
Diviš (neregistrovaný)
Pane Machalo!
SK HK ma kolem 35 fotbalistů přibližně stejné výkonosti.Nedopust te se stejných chyb jako vaši předchůdci.Ti hledali optimální sestavu a než ji našli bylo po lize.Všchny nepotřebné hráče co nejdříve vyřaďte perspektivní pustte na hostování ZADARMO do Náchoda a Letohradu,aby mohli hrát stabilně a růst ve výkonosti.Posily jen s velkou rozvahou- nenechte si od Jukla nakoupit staré odehrané nekopy,pak na Vás svedou,že jste s nimi nic nehrál.B mužstvo nechte jako juniorku na postup do ČFL to není a ta stojí peníze.I v divizi to loni byla bída.Hlavně je potřeba zlepšit práci dorostu loni to bylo o chlup a to je vzhledem k tradici HK ostuda.
Osobně Vám nedávám moc nadějí ,že uspějete,přesto ,že bych to Vám i Hradci přál.
Řeči o novém stadionu na podzim 2011 jsou naprostý nesmysl.Když to bude do 10 let tak by to byl velký úspěch.Hradec ani takový megalomanský projekt nepotřebuje.Jde však o velký kšeftale ani tak ne o sport.Každý doporučující a schvalovací určitě očekává zvýšenou pozornost investora.
Přeji Vám a SK HK hodně zdaru.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme