Hradecký světový šampionát v karate sklízí dodatečné úspěchy

vrchní instruktor SKIF Murakami při semináři v Hradci Králové
vrchní instruktor SKIF Murakami při semináři v Hradci Králové | autor: SK KARATE SPARTAK Hradec Kálové

Organizátoři mistrovství světa SKIF 2019 v shotokan karate, které se v létě uskutečnilo v Hradci Králové, sklízejí ovace ještě několik měsíců po ukončení šampionátu. Jedna z nejvýznamnějších sportovních akcí, která letos proběhla v Hradci Králové, byla odborníky i samotnou federací SKIF označena za nejlepší šampionát v historii této světové organizace.

O víkendu to při své návštěvě Hradce Králové prohlásil vrchní instruktor SKIF Manabu Murakami. Ten vedl ve sportovní hale Třebeš seminář pro téměř 200 karatistů z České republiky, Polska, Německa a Rakouska. Seminář zahájil proslovem, ve kterém poděkoval organizátorům letošního světového šampionátu z klubu SK Karate Spartak. Podle něj se ve všech státech, které od doby konání MS SKIF 2019 navštívil, hovořilo o hradeckém turnaji jako o nejlépe zorganizovaném Mistrovství světa v historii SKIF.
Mistrovství světa karate SKIF se koná jednou za tři roky. Příští ročník proběhne v roce 2022 v Japonsku. Ještě před tím čeká české karatisty výjezd na Mistrovství Evropy SKIEF, které se koná příští rok v říjnu v Nizozemí. Očekává se, že v reprezentaci České republiky se objeví kolem dvaceti hradeckých karatistů.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme