Hradecký Kaufland měl problémy se slevami

Zákazníci, kteří v sobotu dopoledne vyrazili na nákup do obchodního domu Kaufland v Hradci Králové, se nestačili u pokladen divit. Právě v sobotu 21.února startovala týdenní akce slev, například láhev utopenců zlevnila o deset korun, kilogram citronů o čtyřicet procent. Zákazníci chtěli využít zlevněného zboží a ušetřit, to se však nestalo.

Krátce před osmou hodinou ráno zkolaboval systém a pokladny nedokázaly slevy na výrobcích načítat, takže zákazníci platili plné ceny. „Byla to technická chyba, okamžitě jsme to začali řešit,“ sdělil Michael Šperl, tiskový mluvčí obchodního řetězce. Lidé tak od pokladem museli jít s účtenkou na informace, kde jim pracovnice vracely peníze. Během chvíle se však vytvořila dlouhá fronta čekajících zákazníků, nervozita rostla. Jako omluvu dostal každý z nich tabulku čokolády. Teprve kolem poledne se podařilo systém opět plně zprovoznit.
„Ti, kteří si nenechali rozdíl vyplatit v sobotu nebo na nesrovnalosti na účtence přišli až doma, se mohou na informace dostavit v následujících dnech a naši pracovníci vše dají do pořádku,“ dodal Šperl.
Lidé mohou s účtenkou od nákupu přijít do obchodního domu až do konce měsíce.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
24.2.2009 06:45
Honza (neregistrovaný)
Toto je neskutecna sranda. Fronta chudaku a duchodcu. Namisto, aby si sli koupit jedny dobre utopence, tak jich koupi 10 za polovicni cenu a doma u televize se preziraji a divi se, ze jim je pak blbe a jsou tlusti a hlavne vzdy zaplati vic...a to muzeme jen pokracovat ve vyctech...je to jednoduchost, nebo slepota?
24.2.2009 09:33
Diviš (neregistrovaný)
Chyba se může stát.Pro místní to není problém horší pro"přespolní. Ti čekat nemůžou a jet si pro vyrovnání účtu je asi špatné.Kaufland se k tomu postavil celkem dobře ,až na zdlouhavé vypočítávání rozdílů na účtu.Jinak Jendo nejsem chudák a ani důchodce koupil jsem si jeden kus ze slevy ani jsem se nepřejedl a ani mi nebylo u televize špatně.Slevu uplatním bez fronty při dalším nákupu.Špatně mi je když si přečtz ten tvůj blábol!!!
25.2.2009 07:03
Honza (neregistrovaný)
Ja myslim, ze by jsi to tedy cist nemel, aby jsi se nepoblil....kazdopadne mam pravdu. Lidi zady maji plne kosiky, nezdraveho jidla, stezuji si ze nemaji penize, ale nakoupi 10rohliku a pak 8 vyhodi. A jestli k nim nepatris tak jen dobre, ale tim, jak jsi na to reagoval...tak si myslim, ze jses chudak. Ne ze jsi chudy, ale proste chudak...nechapes, vid? Neni se cemu divit. v kauflandu jsou slevy stale, a jiiidlo??? To tam neni zrovna nejlepsi, to vi kazdy hradecak....
26.2.2009 10:08
Honza (neregistrovaný)
Tak vazeni spoluobcane, nevim kolik sem chodi lidi, ale jiz nekolkrat sem setkal s nazorem, ze je to tak trochu kontrolovany server a snazi se neco udelat, otazka je co? A tim, ze jsem byl upozornen, ze jsem vulgarni a urazim lidi...tak se chci omluvit uzivateli Divisovi, ale zaroven cekam, ze se on omluvi, za jeho nazor o mem nazoru, ze je to blabol. I kdyby byl, tak v principu si to nemuze tento postarsi pan dovolit. Dekuji
27.2.2009 01:56
pppqqq (neregistrovaný)
Honzo, možná jsi svůj názor vyjádřil poněkud ostřeji, ale rozhodně s ním nejsi osamocen. Problémem je, že v českých obchodech se draze prodává takový odpad, který si nikde jinde v Evropě nabízet nedovolí. Jdete si koupit šunku, vinnou klobásu nebo zmraženou rybu a musíte luštit nejdrobnější písmenka na etiketě, zda si místo masa nekupujete samou vodu. U nás nejsou levné potraviny, u nás se \\"levně\\" prodává šmejd. Na pánvi se vám původně lákavá klobása scvrkne na maličkého chudáčka a vy se musíte dojíst ještě něčím jiným, neboť vody se nenajíte. V konečném důsledku tak rozhodně neušetříte. A když chcete např. špekáček, který obsahuje víc jak 50% masa, jste v podstatě exotický gurmán a můžete si jej leda sám vyrobit, protože takové \\"speciality\\" se dnes již neprodávají.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme