Hradecký fotbal se potácí ve finančních problémech

Ani ne půl roku poté, co fotbalový Hradec Králové avízoval velké změny ve vedení, které měly vrátit hradecký fotbal do nejvyšších tříd, dochází k tvrdému vystřízlivění. Jak píše dnešní MF Dnes, hráči nedostali od října výplaty a rozhodli se stávkovat.
Mužstvo podle slov svého kapitána Miroslava Zemánka nehodlá do vyřešení finančních problémů přípravu začít. "Nechceme to nazývat stávkou, ale teď na to je čas a prostor," řekl deníku Zemánek. Pravděpodobně tak nebude odehrán první přípravný zápas s Drnovicemi, který byl na programu už o víkendu. O ukončení smlouvy hráči zatím neuvažují.
Vedení klubu své závazky unává, nicméně zatím neví, jak finance sehnat. Zatím se tak jeho členové jenom obviňují. "Majitel si neplní povinnosti vůči klubu," uvedl pro MF Dnes generální ředitel Tomáš Finger. Ten do své funkce nastoupil v polovině roku zároveň se začátkem spolupráce akciové společnosti Česká integrační s hradeckým fotbalem. Bratr majitele klubu Vladimír Voda se však proti jeho tvrzení ohrazuje. "Česká integrační přijala určité závazky, které se bohužel nepodařilo naplnit," uvedl.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme