Hradecký fotbal je stále bez licence

Vedení fotbalového klubu SK Hradec Králové si budou muset ještě aspoň dva týdny počkat na to, zda uhájí licenci pro jarní část druhé fotbalové ligy. Vyplývá to z včerejšího rozhodnutí licenční komise, která dala Hradci čas do 28. února na to, aby licenční komisi přesvědčil o tom, že letošní ročník druhé ligy může dohrát.
"Hradec má nevyřešené pohledávky vůči hráčům a nejsou doklady o tom, jak jsou nebo budou vyrovnány,“ uvedl po včerejším jednání ličenční komise její předseda Stanislav Rýznar. Jak uvedl pro MF Dnes ředitel klubu Vladimír Voda, pozitivní na verdiktu komise je fakt, že komise Hradci licenci neodebrala. Vedení hradeckého klubu má nyní dva týdny na to, aby podmínky liceční komise splnilo. „Musíme jen doplnit platební kalendář, jak vyrovnáme příslušné závazky,“ poznamenal Voda.
O osudu hradecké kopané se tak rozhodne již v úterý 22. února. Zastupitelstvo města má totiž na svém pravidelném jednání rozhodnout o tom, zda klubu půjčí peníze na dohrání sezóny.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme