Hradecký bazén čeká rozsáhlá oprava

Nová osušovna před dámskými šatnami se stane předvánočním dárkem hradeckého 50metrového bazénu svým návštěvníkům. Jedná se o první vlaštovku. Na další změny se bazén chystá v roce 2010. Informuje o tom Hradecký deník.

Správa nemovitostí města Hradec Králové už připravila seznam prací, které jsou nutné pro další bezproblémový chod zařízení. Opravy se dotknou především vodního hospodářství. Na výměnu čekají vodovodní potrubí nebo sprchy. Stav některých zařízení je už téměř havarijní a oprava přinese i úspory vody a energií.
„Projekt na sprchy už je, druhý týkající se technologie bude hotov tuším v únoru. Rekonstrukce potrvá čtyři měsíce a v jejím průběhu dojde k delšímu uzavření bazénu. Zda bude bazén uzavřen po celé čtyři měsíce, zatím nevíme,“ vysvětlila Hradeckému deníku Jaroslava Bernhardová, která je pověřena řízením Správy nemovitostí Hradec Králové.
Současná oprava dámské osušovny přijde asi na 80 tisíc korun, přibudou zde i nová zrcadla a fény. Rozpočet celkové opravy vodního hospodářství ještě není upřesněn. Během prací budou mít zájemci o plavání k dispozici zábavní akvapark, školní a soukromé bazény nebo plavecký areál v nedalekých Všestarech.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme