Hradecká Rallye Party chystá motoristické lahůdky

Hned několik sportovních motoristických disciplín se představí fanouškům závodních automobilů na 1. ročníku Rallye Party v Hradci Králové. Na Všesportovním stadionu v Malšovicích a jeho blízkém okolí uvidí diváci 4. září v ostrém nasazení soutěžní "rallye" vozy, vozy specifikace WRC, autokrosové speciály, automobily které se účastní závodů do vrchu, hobbykrosu a chybět nebudou ani historické stroje.

"V doprovodném programu se představí streetfighter Petr Kozák se svou Kawasaki ZX 7. Je připravena soutěž ve které budou diváci hlasovat o nejlepší průjezd pomocí SMS a odměnou jim bude Playstation 2, hry WRC a další hodnotné ceny," uvedl hlavní pořadatel akce Jiří Hladík. Podle jeho informace například účast na Rallye Party potvrdil i Jan Kopecký s továrním vozem Škoda Fabia WRC.
Jak dále pořadatel upozornil, budou mít možnost diváci na Rallye Party vyhrát řadu hodnotných cen, mj. Playstation 2 nebo hry WRC 3,F 1 a to pokud se zúčastní hlasovací soutěže. Ta bude hodnotit zúčastněné posádky a jejich stroje. "Na stadionu budou také dva stojany s Playstationy 2, na kterých se budou moci děti i dospělí vyřádit v automobilové hře WRC 3," doplnil pan Hladík. Akce, která je vůbec první svého druhu v republice, bude navíc podle něj o to zajímavější, že se jí mohou zúčastnit i jezdci bez licencí a automobily ani výstroj nemusejí mít aktuální homologaci. Na akci je zajištěn bezbariérový přístup pro vozíčkáře včetně WC.
podrobnosti o akci hledejte na www.rallyeparty.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme