Hradecká radnice chystá i letos ohňostroj na Velkém náměstí

Rozloučení se starým rokem v historické části města se už v Hradci stalo tradicí. Magistrát si pro pořádání městského ohňostroje i letos najal agenturu. Slavnostní přípitek a osvětlená obloha coby symbolický předěl starého a nového roku znamená však z ekonomického pohledu výdaje v rozsahu 200 tisíc korun.
V Královéhradeckém kraji je však situace rozdílá. A tak na půlnoční oslavy vynakládají města statisíce korun na straně jedné, ovšem výjimkou nejsou ani radnice, kde letos hodlají ušetřit. A tak bez slavnostního světelného rozloučení se letos obejdou například v Nechanicích, Smiřicích a také v Chlumci nad Cidlinou.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
29.12.2004 10:19
Anežka Znechucená (neregistrovaný)
silvestrovské ohňostroje
A kdo bude platit ty popraskané střechy od rachejtlí? To sedřete na daních z těch nejchudších. A ještě - když město organizuje - ať zakáže střílení rachejtlí v husté zástavbě, aby jední přiožralí neničili střechu nad hlavnou druhým. A dejte policii dostatečnou pravomoc, aby proti tomu mohla účinně zasáhnout. Nebo u nás mají svobodu a práva jenom ožralí gauneři???! Páni mocní, být to Vaše střecha, kterou byste si museli pak opravit ze svého to by byl jinší tanec, ba přímo řev!!! To už by bylo porušování lidských práv - ale obyčejní občané, ti přece pro Vás nejsou lidi!
30.12.2004 15:27
Xaver (neregistrovaný)
Agnes
Připomeň si svoje nynější rozhořčení při volbách.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme