Hradec zakončil podzim remízou s Kladnem

Poslední kolo podzimní části druhé fotbalové ligy svedlo proti sobě Hradec Králové a Kladno. Utkání slibovalo zajímavou podívanou. Domácí byli před tímto zápasem čtvrtí, hosté dokonce vedli. Na atraktivní utkání se i přes chladné počasí přišlo podívat 3414 diváků.
Souboj favoritů soutěže začal celkem vlažně. Hře sice nechyběl náboj a bojovnost, ale ani jeden z týmů si za první půlhodinu nevypracoval žádnou větší šanci. Vzruch přinesl až závěr poločasu. Ve 32. minutě Podhajský zlikvidoval tečovanou střelu Kladenských z přímého kopu, o dvě minuty později už míč skončil za jeho zády. Gól hostů však pro ofsajd neplatil. Na druhé straně se ve 39. minutě pěkně uvolnil Rezek, vypálil ze 30 metrů a jeho bomba skončila na spojnici břevna a tyče hostující branky.
Ve druhém poločase se už hrálo svižněji. V 61. minutě hosté zahrávali přímý kop z 20 metrů a kladenský Cigánek trefil nádherně šibenici hradecké branky - 0:1. Hradečtí však odpověděli obratem. Prakticky hned po rozehrání se dostal centrovaný míč k Černému, který z hranice velkého vápna mířil přesně pod břevno - 1:1. V 69. minutě mohl strhnout vedení na stranu Votroků Štěpán, ale jeho střela z úhlu mířila nad kladenskou bránu. O dvě minuty později na druhé straně Killar nebezpečně pálil ze skrumáže, ale jeho rána těsně minula tyč hradecké svatyně. Ani jeden z celků se nechtěl spokojit s remízou, běhavý fotbal se hrál až do konce zápasu. Branka už ale nepadla a tak si oba týmy připsaly po bodu za zaslouženou remízu 1:1.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme