Hradec vyhrál v Ústí 5:4 a je v čele

Hradečtí hokejisté zajížděli ve šlágru kola do Ústí nad Labem. Vstup do souboje o první místo prvoligové tabulky vyšel lépe hradeckým hráčům, když už ve 2. minutě vedli 2:0. Skóre zápasu otevřel Roubík a krátce po něm překonal podruhé Přikryla v domácí brance Haluza. Ústí dokázalo sice snížit na 1:2, ale další gól hradeckých z konce úvodní části znamenal opět vedení o dvě branky. Po krásné Finkově přihrávce "mazácky" zakončil Daniel Volráb. Prostřední část nepřinesla žádné góly, těch se diváci dočkali až v posledních dvaceti minutách. Hosté postupně utekli Lvům až na rozdíl tří branek. Za stavu 3:5 ale začali Severočeši mohutně dotahovat náskok Hradce, ale na víc než na snížení 4:5 už to nestačilo. Hradec Králové tak veze z Ústí všechny tři body a střídá tak Lvy na prvním místě tabulky.

Branky a nahrávky: 12. Micka (Klobouček), 46. Martinec, 54. Hořava (Klimt, Janků), 59. Pazourek (Grof, Nádašdi) - 1. Roubík, 2. Haluza (Prošek), 18. Volráb (Fink), 43. Haluza (Šinágl, Suchý Pavel), 49. Cetkovský (Toužimský, Roubík). Rozhodčí: Pešina - Sichrovský, Šerý. Vyloučení: 9:10. Využití: 2:1. Diváci: 4470. Střely na branku: 42:35. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4, 2:4, 2:5, 4:5.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme