Hradec veze z Třebíče dva body

V Třebíči měli hosté do utkání výborný vstup, ve 3. minutě ujel ve vlastním oslabení Martin Koudelka a tvrdou střelou překonal Valenta v domácí brance. Když se ve 36. minutě prosadil krásnou střelou pod horní tyčku Richard Diviš, měli Energetici nakročeno na Vysočině k zisku bodů. Domácí tým dostala zpět do hry ale přesilovková trefa Reháka ze závěru prostřední části hry. Ve třetí třetině se domácí dočkali kýženého vyrovnání na 2:2, úspěšným střelcem byl Zahradník. Zápas nakonec dospěl do prodloužení, v něm byli úspěšnější hradečtí, Jan Starý obelstil dva protihráče, nahrál přesně na hůl Jaroslava Komy a ten přesnou střelou k tyči rozhodl o vítězství 3:2 a zisku dvou bodů pro Východočechy.
Branky a asistence: 39. Rehák (Dolníček), 52. Zahradník (Látal, Ščerban) - 3. Koudelka (Pazdera), 36. Diviš (Domin, Haluza), 64. Koma (Starý, Volráb). Vyloučení: 3:6. Využití: 1:1. Oslabení: 0:1. Střely: 33:32. Rozhodčí: Šindler - Hejduk, Křivský. Diváků: 760.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme