Hradec veze z Třebíče 2 body za výhru 2:1 v prodloužení

Hradečtí hokejisté v sobotu cestovali do Třebíče, kde je čekal zápas proti velmi houževnatému mužstvu, které v domácím prostředí porazilo třeba Mladou Boleslav a nebo Ústí nad Labem. Už od prvních minut byli třebíčští aktivnější, Energetici odolávali zejména díky výtečnému Hylákovi. Toho překonal až v 19. minutě Gulaš a Třebíč šla do vedení. Východočechům se podařilo vyrovnat Romanem Vondráčkem v polovině utkání. V jeho dalším průběhu měli ale výrazně blíže k vítězné brance znovu domácí, ale výtečný Alexandr Hylák už do navršení šedesáté minuty neinkasoval a výtečně si vedl i v nájezdech. V nich nakonec hosté získali druhý bod díky Martinu Koudelkovi.

Branky a nahrávky: 19. Gulaš (Laš, Dolníček) - 29. Vondráček (Koudelka), 66. Koudelka (rozhodující nájezd). Rozhodčí: Jebavý - Guth, Rittich. Vyloučení: 5:8. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1550. Střely na branku: 42:31.
Třebíč: Růžička (Luňák) - Ščerban, Rehák, Vomela, Macháček, Hrbáček, Sláma, Šefčík, Bulička - Laš, Dolníček, Gulaš - Pšurný R., Balán, Pšurný M. - Handlovský, Oliva, Kubica - Čech, Zahradník, Látal

Hr.Králové: Hylák (Koutský) - Toužimský, Mocek, Flamik, Hendrich, Pazdera, Prošek, Burián, Lesák - Fořt, Roubík, Cetkovský - Fink, Koudelka, Vondráček - Sakrajda, Šinágl, Šebek - Haluza, Šeda, Volráb

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
11.2.2007 20:42
Drahocam (neregistrovaný)
Hokej
Byla jsem tam a bylo to fakt super!!!!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru