Hradec veze z Olomouce všechny body

Hokejisté Olomouce, kteří v domácím prostředí letos body rozhodně nerozdávají, měla do prvoligového utkání aktivní start. Jenže branku dokázali v úvodní třetině vstřelit pouze hosté. V čase 19:59 přesně zamířil Domin a poslal hradecké do vedení. To drželi hosté až do poloviny zápasu, kdy pro změnu olomoučtí dvěma rychlými góly otočili průběžný vývoj. Zlom přinesla nakonec 45. minuta. Po zaváhání Koutského zamířil Čuřík naštěstí pro hosty pouze do tyče a z protiútoku vyrovnal Domin. Hned za 16 vteřin strhl vedení na stranu hradeckých Fořt. Dva rychlé góly Olomouc nepoložily, naopak Žajgla ze stupňujícího tlaku vydoloval další vyrovnání. Poslední slovo měl ale Fořt. Ten brankou z 57. minuty rozhodl o exportu bodů za výhru 4:3 do Hradce.

Branky a nahrávky: 21. Domin (Haluza, Karlíček), 46. Domin (Haluza, Lesák), 46. Fořt (Lesák, Roubík), 57. Fořt (Kadlec) - 28. Vyrůbalík (Čuřík, Zbořil), 32. Brančík (Procházka), 49. Žajgla (Brančík, Procházka). Rozhodčí: Mikula - Poruba, Vengřín. Vyloučení: 8:12. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1200. Střely na branku: 41:37.

Olomouc: Sedlář (Žigárdy) - Knebl, Ministr, Smejkal, Bouz, Štach, Brančík, Procházka, Ondrušek, Zbořil, Kříž, Vyrůbalík, Janečka, Sršeň, Všetečka, Janáček, Zapletal, Bartoň, Čuřík, Bordowski, Žajgla

Hr.Králové: Koutský (Adamec) - Táborský, Lesák, Pavlů, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Protivný, Seidl - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Rákos, Volráb

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme