Hradec veze z H. Brodu bod za prohru 2:3 v nájezdech

Stále v oslabené sestavě zajížděli hradečtí hokejisté na led Havlíčkova Brodu. A značnou psychickou ránu dostali hned z kraje utkání, kdy se prosadil prakticky z první vážnější šance Jelínek. Východočechy ale inkasovaná branka nepoložila, naopak v 6. minutě srovnali stav zásluhou Jana Hrušky. Nerozhodný výsledek trval až do začátku třetí třetiny. V ní se opět jako první prosadili domácí, konkrétně vedení na jejich stranu strhl ve vlastním oslabení Daniel Hodek. Jenže o další vyrovnání se postaral v 56. minutě tentokrát hradecký Jan Kočan. Bonusový bod nakonec vystřelil Rebelům v samostatných nájezdech Třetina.

Branky a nahrávky: 2. P.Jelínek (Kubeš), 42. Hodek (Borovanský), 65. Třetina (SN) - 5. Hruška (Pavlů), 56. Kočan (Pavlů). Rozhodčí: Kočí - Poruba, Vengřín.. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 1450. Střely na branku: 41:35.

Havl.Brod: Suchan (Neruda) - Borůvka, Jebavý, A. Jelínek, Pavlík, Procházka, Jakub Šulc, Vyhlídal, V. Kadlec - Borovanský, Čermák, Varga - Hodek, P. Jelínek, Kubeš - Třetina, Malát, Endál - Ondráček, Stromko, Kraučuk.

Hr.Králové: Dušek (Adamec) - Toužimský, Lesák, Prostředník, Pavlů, Pazdera, Kanov - Fořt, Koudelka, J. Kadlec - Kočan, Šeda, Hruška - Volráb, Sakrajda, Suchý - Šejnoha.

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme