Hradec veze z Berouna tři body za výhru 2:1

Hradec Králové přivezl do Berouna dvě posily. Premiéru v červenožlutém dresu si odbyl obránce Roman Prošek, do prvního mistrovského utkání letošní sezóny mohl naskočit také útočník Jiří Cetkovský. Domácí po třech porážkách v řadě vstupovali do zápasu s jasným cílem, úvod utkání jim také jednoznačně patřil. Ze svého tlaku ale branku nevytěžili, za což je potrestal Jiří Hendrich v 16. minutě tvrdou ránou od modré. V polovině utkání navýšil vedení Hradce Roman Vondráček a Energetici měli nakročeno v Berouně k bodovému zisku. Medvědi ve třetí třetině náskok hostů dokázali snížit Nedorostem, vyrovnat se jim ale už nepodařilo, všechny jejich šance zlikvidoval výborný brankář Hylák.
Branky a asistence: 50. Nedorost (Tvrzník, Zajíc) - 15. Hendrich (Domin), 36. Koudelka (Vondráček, Volráb) Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. Oslabení: 1:0. Rozhodčí: Bolina - Sichrovský, Šerý. Diváků: 850.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme