Hradec v dramatickém zápase zdolal Chomutov 4:3

Pořádné drama se šťasným koncem přichystali hradečtí hokejisté svým příznivcům v pondělním utkání s Chomutovem. Východočeši dvakrát prohrávali, pokaždé ale manko dokázali stáhnout a nakonec zvítězit po krásné kombinaci v prodloužení 4:3, o vítězný gól se postaral Patrik Fořt, který už střílel po přihrávce kapitána Jaroslav Roubíka do prázdné Horčičkovy branky. Hradecké řady také vyztužili během extraligové přestávky extraligoví hráči Pardubic a to obránce Linhart s Vágnerem, ze Vsetína se vrátil i Lukáš Valko.

Branky a asistence: 17. Suchý Pavel (Domin), 23. Černý (Roubík), 33. Roubík, 63. Fořt (Roubík, Černý) - 8. Kostourek (Nosek), 25. Chatrnúch (Martínek), 30. Šíp (Boušek, Martínek). Vyloučení: 4:8. Využití: 3:3. Oslabení: 0:0. Střely: 32:37. Rozhodčí: Souček - Svoboda, Zítková. Diváků: 1008.

Hr.Králové: Dušek (Koutský) - Blanár, Černý, Linhart, Vágner, Hendrich, Kolafa, Nebálek, Mocek - Fořt, Roubík, Diviš - Fišer, Koudelka, Vondráček - Valko, Domin, Suchý Pavel - Potůček, Volráb, Přeučil.

Chomutov: Horčička (Podolka) - Martínek, Šulc Jakub, Nosek, Trefný, Szakal, Černý, Poživil, Chatrnúch - Boušek, Šíp, Polodna - Pražák, Kostourek, Malát - Jíra, Mikšovic, Polanský - Stavenský, Charousek, Šulc Jan.

Ladislav Kolda (hlavní trenér Hradce Králové)
Věděli jsme, že Chomutov bude silný soupeř, což potvrdil. Dokázal využít přesilové hry a prakticky zvrátit utkání. Jsme rádi, že jsme se ale do zápasu dokázali vrátit za stavu 2:3. Kluci bojovali a nakonec jsme to dotáhli v prodloužení do vítězného konce. Chomutov byl pro nás určitě těžký soupeř. Měli jsme malý výpadek ve druhé třetině, kdy jsme se nechali zbytečně vyloučit, z čehož jsme se chtěli do dalšího zápasu poučit a to se nám myslím podařilo, vyloučení jsme už nebyli. Samozřejmě se nám ale některé věci nepovedly, ale to Chomutovu také, takže si myslím, že výsledek je spravedlivý.

Vladimír Petrovka (asistent trenéra Chomutova)
Dva body pro domácí a jeden pro nás je asi spravedlivý výsledek, hovoří to o vyjádření sil na hřišti. Měli jsme dneska veliké problémy v obranné hře a Hradec nás mnohokrát dostal pod veliký tlak a proto si myslím, že si dva body zaslouží.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme