Hradec v Brně prohrál na samostatné nájezdy 2:3

Vyrovnané utkání viděla ve středu po střehu zaplněná hala Rondo, v hlavních rolích v něm účinkovali oba brankáři, jak domácí Pavel Maláč, tak hradecký Saša Hylák podali excelentní výkony. Hosté z Hradce Králové v zápase dvakrát vedli, už to vypadalo, že přivezou z Moravy všechny tři body, ale v 59. minutě napřáhl v přesilové hře na modré brněnský Špelda a vyrovnal. Východočeši v prodloužení neproměnili velikou šanci a tak vítěze určily až nájezdy. Za Kometu uspěl Barus i Radim Hruška, kdežto z hradeckých nepřekonali Maláče Roubík ani Koudelka a Kometa brala dva body.

Branky a asistence: 34. Hodek (Barus), 59. Špelda (David, Barus), roz. nájezd Barus - 32. Roubík (Toužimský), 36. Cetkovský (Fišer, Roubík) Vyloučení: 5:9. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0. Střely: 49:43 Rozhodčí: Šír - Poruba, R.Vengřín. Diváků: 4956.

Kometa: Maláč - Malena, Lhotský, David, Špelda, Vyhlídal, Martínek, Mikel, Karlíček - Moskal, Brančík, Černý - Barus, Hruška R., Hodek - Staněk, Hruška J., Appel - Sojčík, Šúrek.

Hr.Králové: Hylák - Toužimský, Mocek, Pazdera, Hendrich, Prošek, Burian, Koma, (Lesák)
 - Cetkovský, Roubík, Fišer - Volráb, Koudelka, Šebek - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, (Šimoniček).

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme