Hradec ukončil sérii porážek vítězstvím v H. Brodě

Hradečtí hokejisté šli v Havlíčkově Brodě do vedení po teči Patrika Šebka, ale po rychlém domácím vyrovnání se musel Tomáš Dušek ve východočeské svatyni hned dvakrát zaskvět proti jistým brankám Rebelů. Hradci vrátila klid šťastná branka z hole Jana Šedy, díky níž skončila první třetina lépe pro Východočechy. V prostředním dějství překonal brankáře Nerudu hned dvakrát Roman Vondráček a Hradec měl zápas ve svých rukách. Ani ve třetím dějství nepřipustili hosté drama a tak si po zodpovědném výkonu vezou z Vysočiny cenné tři body za výhru 6:3. Hattrick v zápase zaznamenal Roman Vondráček, dvakrát se trefil Patrik Šebek. V brance Energetiků se prezentoval jistým výkonem Tomáš Dušek, který musel nahradit s angínou nemocného Sašu Hyláka.

Branky a asistence: 12. Čermák (Procházka, Kreuzer), 36. Čermák (Malát, Třetina), 57. Jonáš (Jelínek P.) – 11. Šebek (Koudelka), 17. Šeda (Cetkovský), 25. Vondráček (Koudelka, Šebek), 30. Vondráček (Šebek, Koudelka), 44. Šebek (Burián), 59. Vondráček (Roubík, Koudelka). Vyloučení: 8:9, navíc Kubeš HBR 10 OT. Využití: 2:1. Oslabení: 0:0. Střely: 34:36 Rozhodčí: Kočí - Barteček, Koliba. Diváků: 1800.

Havl.Brod: Neruda (Hamarič) - A. Jelínek, Drtina, Procházka, Šulc, Vašíček, Pavlík, Charousek - Fábry, Čermák, Kubeš - Havel, P.Jelínek, Borovanský - Varga, Kreuzer, Ondráček - Třetina, Matušík, Malát – Jonáš

Hr.Králové: Dušek (Brož) - Toužimský, Mocek, Burián, Hendrich, Koma, Prošek, Pazdera, Lesák - Haluza, Roubík, Fišer - Šebek, Koudelka, Vondráček - Cetkovský, Šeda, Suchý - Domin, Potůček.

více na www,hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme